A

  Klijenti i partneri

  DIYOMI SOFT je ekskluzivni software development partner firmi Netico iz Švajcarske i Internetq SA iz Grčke. Naši klijenti su uz njih i mnogo kompanije iz Švajcarske, Nemačke, Srbije, Švedske, Grčke, Kanade, Belgije, Slovenije, Rusije, Mađarske… Svojim klijentima i partnerima nudimo najviši kvalitet nasih usluga po izuzetno pristupacnim cenama. ”

  Klijenti o nama

  “Diyomi Soft je za kompaniju ‘InternetQ’ najvažniji partner: oslanjamo se na njih u održavanju i poboljšanju platformi i sistema koje su uradili za nas a mi smo takodje nastavili da saradjujemo sa njima na razvoju novih servisa. Diyomi Soft programeri mogu da naprave bilo šta ali su posebno obučeni u web/mobile projektima. Menadzment i zaposleni u Diyomi Softu poseduju visok stepen poslovne etike. Oni razumeju osetljivost poverljivih informacija i nikada ne zaboravljaju da su njihovi klijenti na prvom mestu. Ja sam ponosan na dugogodišnje partnerstvo InternetQ-a i Diyomi Softa. ”

   Panagiotis Dimitropoulos
   Founder & Executive Chairman
   InternetQ (Athens, Greece)

  “Izabrali smo Diyomi Soft za izradu našeg Medicinskog informacionog sistema na osnovu njihovog iskustva, stručnosti i referenci. Nisu nas razočarali. Naš Medicinski informacioni sistem je bio i ostao jedan od najboljih u Srbiji, i pomogao nam je da poboljšamo kvalitet i kontrolu naših medicinskih usluga i kontolu troškova. ”

   Prof. Aleksandar Dimić, MDPhD
   General Manager
   Institut Niška Banja (Niš, Srbija)

  “Izabrali smo Diyomi Soft na osnovu njihove reputacije u izgradnji inovativnih MIS primenjenih na klinikama širom Srbije. Diyomi Soft nam je isporučio prilagodjeni MIS u očekivanom roku. Uz njihovu podršku mi i dalje poboljšavamo naš MIS kako bi zadovoljio naše potrebe u budućnosti.“

   Prof. Zoran Perisic, MDPhD
   Direktor klinike
   Kardiohiruški dijagnostički centar (Niš, Srbija)

  “Mi smo radili sa Diyomi Soft-om na izradi platforme i web sajta Akazoo.com i uverili se u visok kvalitet njihovog rada. Pre formalnog angažovanja Diyomi Soft nam je pomogao oko specifikacija i funkcionalnosti projekta kao i oko budzeta za projekat.

  Tokom projektovanja i procesa izrade, održavali smo svakodnevnu komunikaciju. To nam je pomoglo da pratimo napredak projekta kao i da donesemo brze i ispravne odluke u pojedinim razvojnim nivoima. Finalni proizvod je više nego ispunio naša očekivanja. Akazoo.com platforma je besprekorno prilagodjena da podrži na hiljade korisnika i mi nastavljamo rad sa Diyomi Softom na poboljšanju funkcionalnosti. Diyomi Soft dosledno isporučuje najnovija tehnološka rešenja po fer ceni i u roku. Oni su naš najbolji partner.”

   Thodoris Kondilis
   Chief Development Officer
   Akazoo.gr (Athens, Greece)

  “Došli smo u Diyomi Soft sa izazovnim projektom i oni su se usresredili na to sa izuzetnom posvećenošću i entuzijazmom. Početni proces definisanja različitih aspekata je najvažniji: treba precizno definisati očekivanja sa obe strane kao i obim projekta. Kada je izrada počela naš menadzer proizvoda je bio u svakodnevnoj komunikaciji sa glavnim progromerom Diyomi Soft-a što je omogućilo da se zadaci rešavaju sa minimalnim zakašnjenjem. Zajednički trud je nastavljen i u fazi testiranja: na dnevnom nivou naš tim je obavljao rigorozno testiranje uz pomoć Diyomi Soft tima a potom identifikovao i ispravljao sve probleme. Ovo je bio najproduktivniji razvoj jednog softverskog projekta koji sam video za svojih 20 godina rada u ovoj oblasti. ”

   Sean Mallon
   General Manager
   WirelessSavingsStore.com (Virginia, USA)

  “Ja sam radio sa Diyomi Soft-om na razvoju nekoliko projekata tako da je bila laka odluka da nastavimo saradnju i na izradi ZuluTrade projekta. Kao i uvek Diyomi Soft tim je brzo shvatio naše zahteve i radio efikasno na izradi najvažnijih funkcionalnosti našeg online biznisa, po rasporedu i za dogovorenu cenu. Diyomi Soft se izdvaja za mene zbog stava „mogu uraditi“. Ne sećam se da sam im nekad ponudio razvojni izazov koji nisu bili u stanju da reše. To je znak dobrih softver inženjera.“

   Leon Yohai
   CEO
   ZuluTrade.com (Athens, Greece)

  “Diyomi Soft je za kompaniju ‘InternetQ’ najvažniji partner: oslanjamo se na njih u održavanju i poboljšanju platformi i sistema koje su uradili za nas a mi smo takodje nastavili da saradjujemo sa njima na razvoju novih servisa. Diyomi Soft programeri mogu da naprave bilo šta ali su posebno obučeni u web/mobile projektima. Menadzment i zaposleni u Diyomi Softu poseduju visok stepen poslovne etike. Oni razumeju osetljivost poverljivih informacija i nikada ne zaboravljaju da su njihovi klijenti na prvom mestu. Ja sam ponosan na dugogodišnje partnerstvo InternetQ-a i Diyomi Softa.

  Diyomi Soft pruža najviše tokom izrade softvera, visoke etičke standarde i efektivnu cenu. Zahvaljujući takvoj kombinaciji ja ih iskreno preporučujem.”

   Daniel Vorhauer
   CTO
   Klinikfinder.de (Düsseldorf, Germany)

  “Sa Diyomi Soft-om sam sredinom 2010 godine nastavio saradnju kao dugogodišnji klijent. Bio sam u potrazi za offshore razvojnim timom koji je imao znanje i inteligenciju da izradi prvoklasnu online prodavnicu, ali i u potrazi za ljudima kakve sam voleo i koji su bili u stanju da mi sve to ponude po razumnoj ceni. Našao sam sve to i više u Diyomi Softu.

  Diyomi Soft je počeo sa radom na razvoju sredinom oktobra 2010 godine, nakon pažljivog razmatranja naših zahteva. Mi smo pokrenuli InviteCharity.com u decembru 2010 godine, a DiyomiSoft je nastavio da interveniše u narednim mesecima na dopunama i poboljšanju našeg sajta. Diyomi Soft nije prva offshore kompanija sa kojom sam radio ali je daleko najbolja.

  Njihova pažnja na detaljima, spremnost da postave pitanja, brzina, etika i cena su odličan izbor za bilo koju firmu veliku ili malu.”

   Bill Saedlo
   CEO
   Invite Charity, Inc. (Florida, USA)